Політика обробки персональних даних

Ця Політика обробки персональних даних встановлює порядок надання Вами згоди на обробку персональних даних, мету та порядок обробки персональних даних.

Володільцем зібраної персональної інформації є ТОВ «ЮНІТ ХАРКІВ МЕНЕДЖМЕНТ КОМПАНІ», місцезнаходження за адресою: 61054. м.Харків, вул.Академіка Павлова, 271. Під обробкою персональних даних ми маємо на увазі збирання, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання, поширення, знеособлення, знищення персональних даних.

Ми збираємо такі персональні дані:

  • ім'я
  • номер телефону
  • електронну пошту
  • інші персональні дані, які ви добровільно нам надаєте.

Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних, коли натискаєте кнопку "Відправити" в формі "UNIT.Kharkiv. Стати резидентом".

Нашою метою обробки персональних даних є спілкуватися з Вами, повідомлення про зміни в умовах надання нами послуг, направлення Вам пропозицій та можливостей щодо користування нашими послугами.

Ми можемо час від часу передавати Ваші персональні дані нашим підрядникам, які допомагають нам надавати послуги. У законі такі підрядники називаються “розпорядники”. Передача Ваших персональних даних розпорядникам може здійснюватися виключно відповідно до мети, для якої вони збиралися, та на умовах цієї Політики.

Ви можете:

  1. ознайомлюватися з Вашими персональними даними, що в нас є;
  2. отримувати інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  3. змінювати персональні дані;
  4. вимагати видалити та знищення персональних даних;
  5. відкликати згоду на обробку персональних даних.

Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на паперових носіях ТОВ «ЮНІТ ХАРКІВ МЕНЕДЖМЕНТ КОМПАНІ», за адресою: 61054. м.Харків, вул.Академіка Павлова, 271.

Порядок захисту та обробки персональних даних визначається Законом України "Про захист персональних даних”.